Συντονιστές

Scroll down to content

Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Πηνελόπη Ευθυμιάδη

σαφια.jpg

Η Πηνελόπη είναι τελειόφοιτη Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πάντειο και διαθέτει ευρύ επιμορφωτικό background εργασίας, trainings & προσομοιώσεων,  εστιασμένα στην ψυχολογία του ατόμου και την εξέλιξη της κοινωνίας. «Πώς θα κάνουμε καλύτερο τον κόσμο;» το κινητήριο ερώτημά της. Λατρεύει την ιδιαιτερότητα, τα ταξίδια , την δημιουργία και τον ανταγωνισμό. Παίζει πιάνο και γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά & ιταλικά. Δραστηριοποιείται ενεργά στην SAFIA από τις αρχές του 2018.


Άμυνα & Ασφάλεια

Χρύσα Σίμου

χρυσ.jpg

Η Χρύσα Σίμου είναι φοιτήτρια στο τέταρτο έτος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών. Η ενασχόληση της με τη SAFIA ξεκίνησε ως πρωτοετής στο 20ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων ως βουλευτής. Από τότε μέχρι σήμερα προσπάθησε να συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις της SAFIA, καθώς η γνώση, οι εμπειρίες αλλά και οι άνθρωποι που γνώρισε της δημιούργησαν την επιθυμία να ασχοληθεί πιο συστηματικά και να αξιοποιήσει τα όσα έχει αποκομίσει. Μέσα από τη νέα χρονιά θα προσπαθεί να συνεχιστεί το έργο της safia, να εξελίξει όσα μπορεί και να συνεργαστεί αποτελεσματικά και υπεύθυνα.


Κοινωνικά & Ανθρωπιστικά
Ζητήματα

Φραγκίσκος Δαρμής

darmis fragkiskosΟ Φραγκίσκος Δαρμής είναι φοιτητής επί πτυχίω στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει την πρακτική του στην εταιρία Mentor in Greece, όπου «καταπιάστηκε» με την έρευνα αγοράς και γενικότερα τον τομέα του πολιτισμού και του ακαδημαϊκού τουρισμού. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εντάσσονται, μεταξύ άλλων,η ανθρωπολογία (βιολογική και πολιτισμική) και η εξελικτική θεωρία, η επικοινωνία ανθρώπου-περιβάλλοντος και οι κοινωνικές σχέσεις/αλληλεπιδράσεις. Αυτή την περίοδο εκπονεί την πτυχιακή του εργασία με τίτλο » Συλλογικές/ανορθολογικές πεποιθήσεις και δοξασίες, θεωρία κοινωνικών αναπαραστάσεων και cargo cult».

Διεθνές & Ευρωπαϊκό Δίκαιο

Μαρία Σαββίδου

SONY DSCΕίναι φοιτήτρια στη Νομική του ΕΚΠΑ και κάνει παράλληλες σπουδές στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας στις Διεθνείς Σχέσεις. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στην Αμερική με πλήρη υποτροφία και έλαβε βραβείο από το Αμερικανικό Κολλέγιο για την επίδοσή της στο πρόγραμμα αυτό. Την τρέχουσα περίοδο κάνει πρακτική σε δικηγορικό γραφείο.


Περιβάλλον & Ενέργεια

Ορέστης Μάτσας

orestis

Ο Ορέστης Μάτσας είναι φοιτητής επί πτυχίω στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με κατεύθυνση την Ενέργεια. Έχει πραγματοποιήσει τη πρακτική του σε συμβουλευτική εταιρεία κατασκευών στο Λονδίνο, στο τμήμα περιβαλλοντικής μελέτης και ενεργειακής βελτιστοποίησης των κτιρίων. Είναι campus coordinator του Ελληνικού Δικτύου Νέων του ΟΗΕ για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Solutions Network Youth). Στη SAFIA συμμετέχει ενεργά από το 2015.

Ευάγγελος Σταματίου

Σταματίου_φωτό_SAFIA.jpg

Ο Βαγγέλης Σταματίου είναι 22 ετών και σπουδάζει στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Πρόληψης Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευομένων Εταιριών της Τράπεζας της Ελλάδος. Για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019 διατελεί Υπεύθυνος Projects, Μέλος της Επιτροπής Υπευθύνων Προγραμμάτων και Μέλος της Διοίκησης της Student Association For International Affairs.


Επιστήμη & Τεχνολογία

Χρήστος Τσαγκάρης

tsagk

Ο Χρήστος Τσαγκάρης είναι τεταρτοετής φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνώρισε τη SAFIA το 2017 μέσω της ερευνητικής ομάδας Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Αποκορύφωμα αυτής της συνεργασίας ήταν η βράβευση εργασίας που είχε εκπονηθεί στο πλαίσιο των εργασιών της ομάδας στο Bukovinian International Medical Congress. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής ή οργανωτής σε συνέδρια, προσομοιώσεις και εθελοντικά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει διατελέσει associate editor στο περιοδικό της European Medical Students’ Association, EuroMeds.

Αρέσει σε %d bloggers: